Pasen

Pasqua




Met eerste en tweede Paasdag hebben wij een speciaal Paasmenu voor u samengesteld. Natuurlijk hebben wij een selectie gemaakt van onze lekkerste gerechten en bent u vrij om zelf te kiezen. Wij zijn eerste en tweede Paasdag geopend vanaf 4 uur.

Antipasti

Steak tartaar
Fijn gesneden ossenhaas met kappertjes, rode uien, augurk en eigeel

Vitello Tonato
Langzaam gegaarde kalfsribeye met tonijnmayonaise en rucola

Bruschetta
Getoast brood met gemarineerde tomaten

Melanzane
Gegrilde aubergine met tomaat, fontina kaas en huisgemaakte pesto

Gamberetti
Garnalen geflambeerd in Grappa met rode peper, knoflook en peterselie

Il Crudo
Verse tonijntartaar met pijnboompitten,  rode ui, peterselie en balsamico


Primi

Ravioli di Carne
Gevuld met rundvlees in een pesto roomsaus met Parmaham

Ravioli ai Crostacei
Gevuld met kreeft, krab en langoustine in een roombotersaliesaus

Ravioli con Pollo
Gevuld met kip in een saus van Parmazaansekaas 

Ravioli al Tartufo
Gevuld met ricotta in een truffel roomsaus

Secondi

Bauletti
Ossenhaas gevuld met gorgonzola en omwikkeld met parmaham en salie

Saltimbocca
Platgeslagen kalfsvlees met Parmaham, salie en witte wijn

Tonno alla Griglia

Gegrilde tonijn met twee soorten pesto’s

Pesce Spada
Gegrilde zwaardvis met een Siciliaanse caponatasaus

Dolci

Sgroppino
Citroensorbet-ijs met prosecco en een vleugje wodka

Panna Cotta
Romige pudding met vers rood fruit en compote

Tiramisu
Klassiek Italiaans dessert met biscuit, koffie, mascarpone en cacao

Torta
Limoncello cheesecake