Il Menu

Il Nostro

Menu

Wij hebben een uitgebreid menu met diverse koude en warme antipasti, vegetarische gerechten, vlees- en visgerechten en heerlijke desserts. Alle ingrediënten worden met zorg geïmporteerd uit Italië of vers besteld bij de plaatselijke Italiaanse leverancier. Naast al deze gerechten hebben we uiteraard ook diverse heerlijke pizza’s met een dunne, krokante Napolitaanse bodem. Verder bestaan alle pastagerechten uit verse huisgemaakte pasta.

Buiten de kaart om kunt u ook kiezen voor ‘Il Menu Speciale’ een specialiteitenkaart met recepten bestaande uit heerlijke seizoensgebonden producten. Op de hoogte blijven van het menu van deze week? Volg ons op Facebook. Liever thuis genieten van een Italiaanse maaltijd? U kunt alle gerechten ook afhalen. Helaas bezorgen wij niet.

 

 

Kerst

Kerst

Antipasti

Caprese di Bufala
Buffelmozarella met tomaat, rucola en basilicum

Melanzana alla griglia
Gegrilde aubergines met fontinakaas, tomaat en basilicum

Vitello Tonato
Langzaam gegaarde kalfsribeye met tonijnmayonaise

Il Crudo
Verse tonijntartaar met pijnboompitten, rode ui, peterselie en balsamico

Carpaccio

Platgeslagen ossenhaas met rucola, pijnboompitten en parmazaan

Gamberetti
Garnalen geflambeerd in Grappa met rode peper en knoflook

Steaktartaar
Tartaar van ossenhaas met kappertjes, rode ui, augurk, eigeel en peterselie

Primi

Penne del Contadino
Penne met aubergines, courgettes, rode peper en knoflook

Spaghetti con Gorgonzola
Spaghetti in gorgonzolasaus met spinazie en rucola

Spaghetti con Ossobuco
Spaghetti met gestoofde kalfsschenkel op Milanese wijze

Tagiatelle Bocconcini
Tagiatelle met ossenhaas in een paddenstoelenroomsaus met cognac

Tagiatelle Granchio
Tagiatelle met krabvlees, tomaat, kappertjes, rode peper en witte wijn

Risotto Milanese
Risotto met saffraan en Parmezaansekaas

Risotto ai Porcini prezzemolo
Risotto met paddenstoelen, witte wijn en peterseli

Ravioli al Tartufo
Ravioli gevuld met ricotta in een truffelroomsaus

Ravioli Crostacei
Ravioli gevuld met kreeft, krab, en lougoustine in een roombotersaliesaus

Ravioli Selvaggina
Ravioli gevuld met wild zwijn, fazant en hert in een roombotersaliesaus

Secondi

Tonno alla Griglia
Gegrilde tonijn met twee soorten persto’s

Orata
Gevulde dorade met Italiaanse kruiden en citroen en witte wijn

Saltimbocca
Platgeslagen kalfsvlees met Parmaham, salie en witte wijn

Ossobuco alla Milanese
Gestoofde kalfsschenkel op Milanese wijze

Rustin Negaa
Lamskotelleten met spek, rozemarijn, knoflook en witte wijn

Filetto
Ossenhaas gegrild op de Green Egg

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met Patate al Forno of groente van het seizoen

Dolci

Sgropinno
Citroensorbet-ijs met prosecco en een vleugje vodka

Panna Cotta
Rommige pudding met seizoengebonden compote en vers fruit

Tiramisu
Klassiek Italiaans dessert met biscuit, koffie, mascarpone en cacao

Torta
Limoncello cheesecake

Pranzo

Pranzo

 

Il Menu Speciale

Buiten de kaart om kunt u ook kiezen voor ‘Il Menu Speciale’ een specialiteitenkaart met recepten, bestaande uit heerlijke seizoensgebonden producten die Fabrizio samen met de chef-kok samenstelt. De meeste ingrediënten worden rechtstreeks geïmporteerd vanuit diverse streken uit Italië. Op de hoogte blijven van het menu van deze week? Volg ons op Facebook.

 

 

Diner

Diner

 

Wijn

Il

Vino