Il Menu

Il Nostro

Menu

Wij hebben een uitgebreid menu met diverse koude en warme antipasti, vegetarische gerechten, vlees- en visgerechten en heerlijke desserts. Alle ingrediënten worden met zorg geïmporteerd uit Italië of vers besteld bij de plaatselijke Italiaanse leverancier. Naast al deze gerechten hebben we uiteraard ook diverse heerlijke pizza’s met een dunne, krokante Napolitaanse bodem. Verder bestaan alle pastagerechten uit verse huisgemaakte pasta.

Buiten de kaart om kunt u ook kiezen voor ‘Il Menu Speciale’ een specialiteitenkaart met recepten bestaande uit heerlijke seizoensgebonden producten. Op de hoogte blijven van het menu van deze week? Volg ons op Facebook. Liever thuis genieten van een Italiaanse maaltijd? U kunt alle gerechten ook afhalen. Helaas bezorgen wij niet.

 

 

Pranzo

Pranzo

 

Il Menu Speciale

Buiten de kaart om kunt u ook kiezen voor ‘Il Menu Speciale’ een specialiteitenkaart met recepten, bestaande uit heerlijke seizoensgebonden producten die Fabrizio samen met de chef-kok samenstelt. De meeste ingrediënten worden rechtstreeks geïmporteerd vanuit diverse streken uit Italië. Op de hoogte blijven van het menu van deze week? Volg ons op Facebook.

 

 

Diner

Diner

 

Wijn

Il

Vino