Kerst avond en eerste Kerstdag verzorgen wij een Italiaans viergangen diner. Binnen elke gang zijn er verschillende keuze’s. De prijs van het diner bedraagt 55 euro.
Antipasti
- Carpaccio di Barbabietola– Carpaciio van bietjes met pecorinokaas
- Melanzane alla griglia – Gegrilde aubergines met Fontina kaas, tomaat en huisgemaakte pesto
- Vitello Tonnato – Langzaam gegaarde kalfsribeye met tonijnmayonaise
- Il Crudo – Verse tonijntartaar met pijnboompitten, rode ui, peterselie en balsamico
- Gamberetti – Garnalen geflambeerd in Grappa met rode peper en knoflook
- Il Cacciatore – Een selectie van verschillende soorten wild vleeswaren
Primi
- Risotto di Zucca– Risotto met pompoen en witte wijn
- Spaghetti con Gorgonzola – Spaghetti in gorgonzolasaus met gestoofde peer, walnoten en rucola
- Ravioli con Anatra – Ravioli gevuld met eend en kastanje in roomboter salie saus
- Tagliatelle Bocconcini – Tagliatelle met ossenhaas in een paddenstoelenroomsaus
Secondi
- Tonno alla Griglia – Gegrilde tonijn met kappertjes, boter en tijm
- Salmone all’Arancia – Gegrilde zalm met anijs, sinaasappel, salie, olijven en knoflook
- Saltimbocca – Platgeslagen kalfsvlees met Parmaham, salie en witte wijn
- Ossobuco alla Milanese – Gestoofde kalfsschenkel op Milanese wijze
- Rustin Negaa – Lamskoteletten met spek, rozemarijn, knoflook en witte wijn
- Filetto – Ossenhaas gegrild op de Green Egg met een feestelijke jus